Objavljen natječaj za ICT bespovratna sredstva!

Petak, 21 Ožujak 2014 09:24

Ministarstvo poduzetništva i obrta objavilo je 19. ožujka 2014. Poziv na dostavu projektnih prijava „Primjena informacijske i komunikacijske tehnologije za poboljšanje poslovnih procesa“ namijenjen mikro, malim i srednjim poduzetnicima, kojima će se, u sklopu provedbe Operativnog programa „Regionalna konkurentnost 2007 - 2013“, dodijeliti bespovratna sredstva iz Europskog fonda za regionalni razvoj u ukupnom iznosu od 24.061.600,00 kuna, pri čemu će se iznosi pojedinačnih potpora male vrijednosti kretati od 150.000,00 kuna do 750.000,00 kuna.

Ovim pozivom sufinancirat će se analiza postojećih poslovnih procesa, kao i njihova modernizacija, inovacija i digitalizacija, uključujući i izdatke informatičke opreme i softvera. Cilj je potaknuti uvođenje naprednih e-poslovnih modela i potaknuti razvoj, rast i konkurentnost mikro, malih i srednjih poduzeća. Očekuje se kako će ova potpora ostvariti pozitivne rezultate kao što su povećanje učinkovitosti i produktivnosti, povećanje prihoda od prodaje i izvoza te otvaranje i/ili očuvanje postojećih radnih mjesta.

  Poziv je otvoren trajno, odnosno do iskorištenja sredstava, s krajnjim rokom dostave projektnih prijava 30. lipnja 2015. godine.

Informativna radionica u Zagrebu
 

Ministarstvo poduzetništva i obrta organizira Informativnu radionicu na kojoj će potencijalni podnositelji dobiti informacije o samom natječaju i natječajnoj proceduri. Radionica će se održati 28. ožujka 2014. s početkom u 13:00 sati u zgradi Ministarstva poduzetništva i obrta, Kino dvorana, Ulica grada Vukovara 78, Zagreb. Molimo da prijave na radionicu šaljete na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Detalje o pozivu te natječajnu dokumentaciju možete preuzeti OVDJE.

Pregledano 496 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)