INFORMATIVNA RADIONICA U GOSPIĆU za javni poziv „Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina“

Četvrtak, 19 Listopad 2017 14:18

27. listopada 2017. godine u Gospiću održat će se info-radionica za potencijalne prijavitelje u okviru Poziva na dostavu projektnih prijedloga „Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina“, sufinanciranog iz Europskog socijalnog fonda (ESF).

Info-radionica će se održati u prostoru Samostalne narodne knjižnice Gospić, Dr. Franje Tuđmana 5, u vremenu od 12:00 do 16:00 sati.
Cilj info-radionice je detaljnije informirati potencijalne prijavitelje o ciljevima i prihvatljivim aktivnostima, kriterijima Poziva te postupcima za prijavu i dodjelu sredstava za provedbu projekata. Usmjerena je na predstavnike potencijalnih prijavitelja, kako je navedeno u dokumentaciji samog Poziva, a to su slijedeće pravne osobe, registrirane u Republici Hrvatskoj: udruge, javne ustanove, zaklade, jedinice lokalne ili regionalne (područne) samouprave.
 
Prijave će se zaprimati do utorka,
24.10.2017. do 12:00 sati. Svi sudionici koji su poslali prijavu bit će povratno obaviješteni o statusu prijave. Sudjelovanje na informativnoj radionici je besplatno, a organizator će za sudionike osigurati osvježenje tijekom pauze, kao i radne materijale.
 Za prijavu sudjelovanja na informativnoj radionici potrebno je popuniti on-line prijavni obrazac   
https://goo.gl/vhXbUk

Pregledano 195 puta

Pratite nas na Facebooku